Kiki Computer
copyright by Kiki
Informatikával 1991 óta foglalkozunk. Az egyszemélyes vállalkozói igazolványból előbb betéti társaság, majd kft. lett. 2002-ben profiltisztítást hajtottunk végre cégen belül, s megalakítottuk a kizárólag informatikával foglalkozó Kiki Computer Kft.-t. A cég dinamikus növekedése ellenére családi tulajdonban maradt, ami garancia az állandó elérhetőségre és a színvonalas, ügyfélbarát megoldásokra.

Cégünk az egyedi igények teljes körű megoldásán fáradozik. Nem tartunk raktáron "Gamer" vagy "Office" fantázianevű gépeket, mert valljuk, minden felhasználó egyedi megoldást kíván. Legyen szó belső, műszaki tartalomról, de akár a külcsínről, formákról, színekről.

Vásárlás előtt telefonon és személyesen is szívesen adunk ingyenes tanácsadást. Minél jobban átbeszéljük a feladatot, annál biztosabb, hogy a vevő azt kapja, amire vágyott!

Munkánk során a felhasználó érdekeit tartjuk szem előtt. Gyors, pontos ügyintézés -> elégedett, visszatérő vevő. Nem tervezzük sem az ISO, sem más minőségbiztosítási rendszer bevezetését, mivel nem óhajtunk azzal takarózni, hogy "Még benne vagyunk a 30/60/90 napos ügyintézési határidőben.". Ha valami megoldható 24/48 órán belül, miért halasszuk hetekig?

A legjobb minőségbiztosítási rendszer az állandó és visszatérő, valamint a bővülő megrendelői kör. Aki ennél jobbat tud, jelentkezzen....;-)